Persoonlijk

Dinie leest de krantIk ben Dinie Vredeling-Lenting. Sinds 2003 werk ik in een zelfstandige praktijk.

Mijn bachelor psychosynthese (bc) heb ik behaald aan het Instituut voor Psychosynthese, een door het Ministerie van Onderwijs erkende opleiding voor Hoger Beroepsonderwijs.

Aanvankelijk was ik werkzaam in het bedrijfsleven. In mijn vrije tijd was ik actief op maatschappelijk gebied. Ik verzorgde o.a. de telefonische opvang in een belangenvereniging voor hoogbegaafde kinderen en hun ouders. Gaandeweg werd duidelijk, dat mijn maatschappelijke bezigheden meer aansloten bij mijn aanleg en interesse. Na een fase van heroriëntatie verliet ik het bedrijfsleven en koos ik voor de opleiding psychosynthese. Ik werd geraakt door de wijze waarop in psychosynthese het leven van de mens in al zijn facetten wordt bezien.

Jaren geleden las ik een interview met een therapeut, die psychosynthese op een symbolische manier beschreef. Het betreffende citaat heb ik opgenomen onder het kopje postkoets op de pagina inspiratie.

 

Professionaliteit

Regelmatig volg ik nascholingscursussen en ik neem deel aan een intervisiegroep. Feedback op mijn werken krijg ik van een psychosynthese supervisor. Met deze activiteiten houd ik mijn persoonlijke ontwikkeling gaande.

-

 

Ik ben lid van beroepsvereniging CAT (Collectief Alternatieve Therapeuten). Voor meer informatie zie https://catcollectief.nl/

Tevens ben ik wettelijk verplicht me aan te sluiten bij een geschillencommissie; daartoe sta ik geregistreerd bij Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). Voor meer informatie zie https://gatgeschillen.nl/

 

cat 2019gat 2019

 

 

 

'Als je van twee een maakt
en als je het binnenste maakt als het buitenste
en het buitenste als het binnenste
en het hoge als het lage
en als je het mannelijke en het vrouwelijke maakt
tot een enkele
dan vind je de hemel op aarde'

Bron: het evangelie van Thomas